Sizde
Olmasanız...
Halden
Anlamak için
Halden uzaklaşsanız...
Kelamın
Kamilliğinde
Halimi sorgulamazsanız...
Yüreğin
Bizarlığında mısraları
Yorumlamaz bakmazsanız...
Yazmak,
Yanmadan aktarmak,
Melalin
Serzenişlerine
Bigane kalmak olacaktır...
Vesile olmak,
Gayretle tefekkür
Yolculuğuna çıkmak,
Refakatsiz
Solumak hazanı kadimdir...
Emeğin,
Meşk içinde
Nefeslenmenin,
Mefkûreyi
Saadetin, düşler
İkliminde beklemenin umuduyla...
Muhabbet
Ve niyazımla, gülün
Naifliğinde gizlenen kokuyla,
Sevginin
Hasrolunan yolculuğunda
Selamın bakiliğinde sevgilerimle…
Tek sayfa
Sevgi ve muhabbetle!
Bu ileti 05 July 2008 - 11:51 AM
Öncelikle kişi kendisine bakmalıdır. Yazmış olduklarım insanların neresine dokunuyor sorusunun cevabını bulmalıdır. Sadece yazıp ve sonrası kenara çekilerek izlemek doğru bir yol olamaz. Hele ki birde üzerine sitem edip şiirimsilerin içinde mesaj vermeye çabalamak hepten yanlış bir seçenek olacaktır. Üretim dozunda olmalı, tüketim olmadan üretimin anlamı bir işe yaramaz.
Sevgilerimle…
Sevgilerimle…
Bu ileti 05 July 2008 - 01:17 PM
QUOTE(Efendi @ 05.07.2008 - 11:51) <{POST_SNAPBACK}>
Öncelikle kişi kendisine bakmalıdır. Yazmış olduklarım insanların neresine dokunuyor sorusunun cevabını bulmalıdır. Sadece yazıp ve sonrası kenara çekilerek izlemek doğru bir yol olamaz. Hele ki birde üzerine sitem edip şiirimsilerin içinde mesaj vermeye çabalamak hepten yanlış bir seçenek olacaktır. Üretim dozunda olmalı, tüketim olmadan üretimin anlamı bir işe yaramaz.
Sevgilerimle…
Sevgilerimle…
Değerli efendi bey arkadaşım;
Kişisel kanaatinizi fevkalade nezih bir şekilde beyan etmişsiniz...
Bir nevi dönüpye birde halinizde ki fukaralığı, edep ve edebiyat dilinden azade hezeyanlarınızı,
umum için arz ederek, zatım gibi insnlarıda nafile yere meşkul etmeyiniz temenisiydi anladığım.
Siz kendi içselliğinizde ve serdettiğiniz niteliğinizle hangi katakoriyi diliyorsanız serbestsiniz sizin.
Ben ise halini yazan, bu meyanda lütfeden dostlarla selamalaşan bir can olarak kişisel hakkımı kulanıyorum sizce bir sakıncası yoksa! Hoş görü ve müsemaha, tahammül için dostluğa, ne derler kaygısıyla yazılanlara, dikkati içinde nefesin hakkını kullanan canlara selam ve hayır duaalarımla...
Bu konuyu paylaş
Tek sayfa
Giriş yapın
Kayıt olun
Yardım

Yukarı
Çoklu alıntı